♥♥..Pengikut setie....

Friday, December 21, 2012

SINGLE



Assalamualaikum . 

Yes (!) akhirnya aku bebas dari seorang lelaki yang tidak bertanggungjawab : ) Orang dulu-dulu kate CINTA MONYET pada zaman persekolahan . Kan betul , couple la berapa lame pun kalau dah cinta monyet tetap akan putus juga : ) Aku kini diceraikan =P since 8 december 2012 , 1o.oo pagi . Tup tap tup tap , tak sangke pulak muncul Mr.Nobody dalam hidup aku . Pada tarikh yang sama tapi pukul 11.3o pagi . Sejujurnya dah lama menanti saat dilepaskan . Hati ni je yang susah . Eceyhh . Pape pun aku nak study dulu . Ohh , lupe . To reader yang membaca . Maaf kalau ade salah silap sebelum ni . Alaah , zaman budak-budak biase la . Sayang-sayang semua . Now dah matured la . Dont worry , kalau aku post pasal bukan-bukan tu maaf la . Biase la takde keje kan . Okay , dah hampir 2 minggu single . Takde pape pun . Cume tempat luahan perasaan pada Mr.Nobody saje . Even , sedih atas perpisahan . Aku tetap anggap die seorang kawan . Mohd Farith Farhan Bin Adenan . Aku takkan terima kau : ) Ktrimas .

No comments:

Post a Comment

Nak jadi peniru kucing ( copycat ) ? Dipersilakan kalau rasa tak tau malu :)